Tarieven

Wat kost het inslapen aan huis?

Kat
€214,95

Hond <20 kg
€239,50

Hond 20-40 kg
€259,50

Hond 40-60 kg
€279,50

Hond 60-80 kg
€299,50

Telefonisch consult (10 minuten)
€24,50*

Geen voorrijkosten

U betaalt geen voorrijkosten. De prijzen zijn inclusief. U betaalt extra voor een afspraak in de avond of het weekend.

Avond & Zaterdag

DierRust helpt u ook graag in de avond of op zaterdag. Voor afspraken in de avond vanaf 17.00u en voor afspraken op zaterdag geldt een toeslag van 89,50 euro.

Nazorg

Wilt u uw huisdier laten cremeren. Dat kunt u regelen via Dierenuitvaartzorg Nederland. Zij kunnen het vervoer verzorgen naar een van hun locaties van hun crematoria. Via de dierenambulance in uw omgeving kunt u in veel gevallen ook het vervoer naar een crematorium/destructor regelen.

Betaalmogelijkheden

Onze dierenartsen hebben een mobiel pin apparaat bij zich. Wij raden aan om de betaling voor het inslapen van uw huisdier te laten plaatsvinden. Achteraf betalen / op factuur is bij ons NIET mogelijk.

Annuleren & 2nd opinion

Wilt u de afspraak uitstellen of annuleren? Geen probleem. Bel ons gewoon even op. We helpen u graag op een ander moment. Bij annulering binnen 24 uur (door overlijden of een andere reden) voor het bezoek zijn we helaas genoodzaakt kosten te rekenen (59,50 euro). Voor een 2nd opinion of indien besloten wordt om het dier niet te euthanaseren zijn de kosten 109,50 euro.

*Indien u erg twijfelt, vragen heeft of graag de dierenarts wilt spreken dan is het mogelijk om een telefonisch consult in te plannen voor het bezoek. Onze dierenartsen zullen u dan telefonisch te woord staan voor al uw vragen.

De voordelen van inslapen aan huis
  • Geen wachtkamers
  • Geen stress van een vreemde omgeving
  • Een liefdevolle begeleiding zoals u, en uw huisdier het verdienen
Menu