Over ons

Bij DierRust werkt een ervaren team aan assistentes en dierenartsen die er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke periode;

Dierenartsen

Wij zijn dierenartsen geworden om baasjes en huisdieren te helpen, in goede maar ook in slechte tijden. Inslapen is, ondanks dat het een moeilijk besluit is, iets moois wat wij voor onze dieren kunnen beteken. Zo zien wij het ook, en met deze insteek helpen wij u graag bij het afscheid van uw huisdier.

Pim H.

Het inslapen van een huisdier is een belangrijk onderdeel van het zorgen voor je huisdier. Het besparen van lijden, in een uitzichtloze situatie is een van de mooiste dingen die je je huisdier kan geven. Dat ik zowel baasje, als huisdier, hiermee op een rustige manier in de eigen vertrouwde omgeving kan helpen als dierenarts vind ik erg bijzonder aan mijn werk.

Corine

Onze huisdieren geven ons gezelschap, veel liefde en structuur. Verdrietig genoeg komt ook het moment van afscheid nemen. Ik mag u hierin geduldig begeleiden, zodat we samen uw lieve dierenvriend zonder onnodige stress een waardig afscheid kunnen geven. Ondanks het gemis blijven mooie herinneringen voor altijd.

Lotte

Houden van en zorgen voor is ook loslaten. Een moeilijke keuze waar iedere eigenaar vroeg of laat helaas mee te maken zal krijgen. De keuze om niet te hoeven lijden vind ik een fijne gedachte. Als dierenarts draag ik daarom graag zorg om ook dit laatste stukje van het leven in alle rust en in de vertrouwde omgeving te begeleiden.

Hong

Het inslapen van uw huisdier.. de keuze waar je als baasje liever niet voor wilt komen te staan. Begrijpelijk, na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld is dit een heftig en emotioneel moment. Het stukje begeleiding in deze moeilijke keuze is iets waar wij als dierenartsen een belangrijke rol in spelen. Ik vind het een mooi gegeven dat wij dieren kunnen helpen als de vooruitzichten uitzichtloos zijn. Bij het het houden van, hoort ook het loslaten.. hoe moeilijk dat soms is.

Rowan

Ik ben dierenarts geworden omdat ik het mooi vind om met mensen en dieren te werken. Het afscheid van een huisdier is altijd een lastig moment. Ik ben dankbaar dat ik zowel baasje als huisdier kan helpen in deze situatie.

Paraveterinairen

Jennifer

‘Ik help graag mensen die voor de moeilijke keuze staan om hun geliefde huisdier in te laten slapen. Ik weet helaas hoe lastig het is om de keuze te moeten maken. Een luisterend oor zijn en uitleggen hoe wij de huisdieren helpen scheelt enorm voor baasjes.

Pien

Afscheid nemen van een huisdier is altijd lastig. Het geeft vaak wat meer rust door dit thuis te kunnen laten plaatsvinden. Door een luisterend oor te bieden hoop ik u hiermee zo goed mogelijk te helpen.

Claire

‘Ik krijg regelmatig baasjes aan de telefoon wie met een brok in de keel een afspraak in plannen voor hun trouwe viervoeter. Wat ik zo mooi vind aan de gesprekken is dat de baasjes uiteindelijk heel erg dankbaar zijn. Niet alleen dankbaar voor de dierenarts die aan huis is gekomen, maar ook voor de fijne gesprekken via de telefoon voorafgaand de afspraak. Ik ondersteun iedereen graag bij het maken van deze lastige beslissing!’

Wendy

‘Werken met huisdieren heeft ook moeilijke kanten en dat is bijvoorbeeld het inslapen van dieren. Het inslapen van je huisdier is natuurlijk een van de vervelendste momenten voor een baasje. Daarom vind ik het belangrijk om u tijdens dit proces zo goed mogelijk te begeleiden en te woord te staan. Heeft u vragen, emoties of andere verhalen die u kwijt wilt, dan sta ik graag voor u klaar om erover te praten.’

Corina

Houden van, is ook loslaten.  Hoe moeilijk deze beslissing ook is om te maken. Ik help u hier graag bij, door een luisterend oor te bieden en rustig uit te leggen hoe wij uw huisdier  kunnen helpen.

Louise

Voor een dier is het fijn, dat wij als eigenaar een grens mogen aangeven in het lijden. Hoe verdrietig en moeilijk ook. Uit eigen ervaring weet ik hoe pijnlijk het is, maar dat ik uiteindelijk ook rust vond in het weten, dat ik een goede keuze heb mogen maken voor mijn geliefde dier. Een dier zijn rust gunnen terwijl hij/zij thuis, op zijn vertrouwde plek is, vind ik persoonlijk erg mooi.

Ik sta graag voor u klaar, voor een gesprek en begeleiding tijdens dit lastige proces.

Menu