Over ons

Bij DierRust werkt een ervaren team aan assistentes en dierenartsen die er alles aan doen om u zo goed mogelijk bij te staan in deze moeilijke periode;

Dierenartsen

Pim Hegeman

Het inslapen van een huisdier is een belangrijk onderdeel van het zorgen voor je huisdier. Het besparen van lijden, in een uitzichtloze situatie is een van de mooiste dingen die je je huisdier kan geven. Dat ik zowel baasje, als huisdier, hiermee kan helpen vind ik erg bijzonder.

Marleen van den Booged

Ik help baasjes graag bij het afscheid zoals ze het voor ogen hebben. De band tussen huisdier en baasje is iets bijzonders. Dat ik kan helpen om het laatste moment samen, in de vertrouwde omgeving, zo waardig mogelijk te laten verlopen vind ik erg mooi aan het beroep dierenarts.

Roel Nijssen

Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld is het inslapen altijd een moment die we liever niet zien komen, maar helaas onoverkomelijk is. Ik sta u graag bij in deze moeilijke periode, zodat het een afscheid wordt zoals u graag wilt.

Wij zijn dierenartsen geworden om baasjes en huisdieren te helpen, in goede maar ook in slechte tijden. Inslapen is, ondanks dat het een moeilijk besluit is, iets moois wat wij voor onze dieren kunnen beteken. Zo zien wij het ook, en met deze insteek helpen wij u graag bij het afscheid van uw huisdier.

Assistentes

Mechteld Evenhuis

‘Ik help graag mensen die voor de moeilijke keuze staan om hun geliefde huisdier in te laten slapen. Ik weet helaas hoe lastig het is om de keuze te moeten maken. Een luisterend oor zijn en uitleggen hoe wij de huisdieren helpen scheelt enorm voor baasjes.

Iris Schuitenmaker

‘Bijzonder vind ik het dat ik mensen mag helpen in deze moeilijke periode. Met onze aan huis service maken we het afscheid voor zowel baasje als huidier een stuk aangenamer. Graag leg ik uit hoe wij dit doen, zodat de dieren een afscheid krijgen die ze verdienen.

Woudine van Ginkel

‘Graag sta ik u te woord voor al uw vragen omtrent het inslapen aan huis. Het is een verdrietig, maar ook waardevol moment voor u beiden. Dat wij dit kunnen doen voor onze huisdieren is erg moeilijk, maar ook iets waar we dankbaar voor mogen zijn.

Menu